Transport rutier de marfa in gabarit si agabaritic proiecte in transbord direct
Transport maritim containerizat si conventional
Manipulare containere si marfuri in terminal si depozite
Manipulare, depozitare ambalare marfuri
Servicii de comisionare, reprezentare in vama, consultanta

Transport maritim

Transport maritim containerizat

TSC Combined Transport poate oferi servicii de transport maritim containerizat ȋn funcţie de câteva detalii pe care trebuie sa ni le furnizati ȋn vederea unui preţ cât mai corect pentru afacerea dumneavoastră:

Mărfurile dumneavoastră vor fi monitorizate şi le veţi cunoaşte constant locaţia, astfel ȋncât documentaţia necesară ȋntocmirii formalităţilor vamale va fi verificată şi pregătită ȋn timp util pentru eficientizare şi rapiditate ȋn finalizare cât şi pentru evitarea oricăror costuri suplimentare datorate neconcordanţelor descoperite prea târziu ȋn documente.

Vă oferim posibilitatea de a vă diminua costurile cu transportul rutier aferent preluării mărfurilor atat din ţară cat şi din intreaga Uniune Europeană pentru a le expedia dinspre furnizorii dumneavoastră sau către clienţii pe care ii aveţi pe diverse continente prin serviciile de transport maritim containerizat. Colegii nostri de la departamentul maritim vă stau la dispoziţie cu răspunsuri rapide pentru solicitări şi variante de grupaj (LCL) sau dedicat (FCL) in funcţie de mărfurile pe care doriţi să le expediaţi.

In ceea ce priveste transportul international, marfa si/sau marfurile dumneavoastra pot de asemeni sa fie asigurate pentru riscuri - va recomandam sa contactati un broker in acest sens care va poate da relatii cu privire la acest segment. La momentul in care analizati un proiect pentru marfa, indiferent ca este vorba de import, export, tranzit sau un transport intracomunitar, luati in considerare toate costurile implicate in transportul international (de orice natura este acesta).

Aveti posibilitatea ca inainte de a incepe un astfel de proiect să transmiteţi documentele comerciale aferente transportului maritim pentru a fi verificate de către specialisti spre a evita orice problemă in acest sens la sosirea la destinaţie a mărfurilor. Este de preferat sa verificati cu primitorul marfurilor in cazul exportului deoarece in tara de destinatie este posibil sa fie necesare documente a caror emitere sa determine intarzieri nedorite si cresterea costurilor aferente transportului cu stationari, contrastalii si multe altele.

Recomandam verificarea documentelor comerciale si aferente transportului maritim containerizat (si nu numai) inaintea sosirii marfurilor in Romania, in cazul importului, pentru a va asigura ca la momentul indigenizarii acestora documentatia este corecta si completa, iar din punct de vedere al transportului maritim detineti tot ceea ce va este necesar pentru eliberarea marfurilor.

Cererea dumneavoastră va fi ȋntâmpinată la momentul lansării de un set de detalii necesare pentru a stabili cel mai potrivit echipament şi a celei mai bune rate de rentabilitate a raportului calitate/preţ.